Articole GeneraleComunicate de presaStiri Nationale

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță că termenul de semnare și transmitere a contractelor pentru programul IMM AGRI-FOOD este luni, 27 iunie

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului reamintește celor 3.469 de aplicanți acceptați pentru finanțare prin programul IMM AGRI-FOOD că data limită de semnare și transmitere în aplicația informatică a contractelor de acordare a ajutorului de stat este luni, 27.06.2022.

Pe data de 17 iunie 2022, ministerul a făcut publică lista cu statusul solicitanților de granturi pentru capital de lucru, în urma soluționării contestațiilor depuse la pre-evaluarea automată. Aplicanții pentru care s-au emis decizii privind acceptarea de principiu la finanțare vor putea primi fonduri, în limita bugetului alocat măsurii.

Aceștia trebuie să acceseze www.granturi.imm.gov.ro, să introducă codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), să încarce dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), să descarce și să semneze contractul de acordare a ajutorului de stat, folosind semnătură electronică, și, ulterior, să îl transmită în aplicație.

Beneficiarii care au îndeplinit toți pașii procedurali, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia.

Articole Similare

Back to top button