Articole GeneraleSocialStiri Locale

Ion Lungu: „Seara valorilor sucevene, un eveniment de excepție pentru orașul nostru”

Cu ocazia împlinirii celor 500 de ani de existență a Bisericii Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din cadrul Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, Primăria Municipiului Suceava s-a asociat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pentru a organiza „Seara valorilor sucevene”.

Primarul Ion Lungu a precizat că autoritățile locale acordă o importanță deosebită aniversării din acest an și a evidențiat că evenimentul, care a avut loc vineri, 24 iunie 2022, este un demers care să îi unească pe suceveni. „Această inițiativă urmărește să unească cetățenii orașului nostru în realizarea de proiecte importante pentru urbe, printr-o colaborare în interesul comunității a administrației locale și județene, a bisericii, a societății civile și, nu în ultimul rând, a reprezentanților mass-media”, a transmis acesta.

În cadrul festivității, au fost acordate numeroase premii unor persoane cu realizări deosebite în serviciul comunității sucevene. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației de a participa la acest eveniment organizat în urma unei idei venite din partea conducerii Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pe care am considerat-o binevenită”, a adăugat primarul Sucevei.

Articole Similare

Back to top button