AdministratieArticole GeneraleInterneStiriStiri Locale

Gheorghe Flutur anunță că Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama au fost recunoscute drept stațiuni de interes local

Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat, marți, 14 iunie 2022, că Guvernul României a emis noi acte normative prin care mai multe localități din județ sunt recunoscute ca fiind destinații turistice de interes local. Este vorba despre Moldovița, Panaci, Putna, Șaru Dornei și Vama.

Suceava devine, astfel, județul cu cele mai multe localități destinații turistice din țară, cele cinci adăugându-se altor 15 localități atestate anterior ca stațiuni turistice de interes național și local.

„Preocuparea noastră este să transformăm Bucovina în Pol de dezvoltare turistică prin proiecte finanțate din fonduri europene, în primul rând prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Reamintim că am depus fișa de proiect pentru introducere a trenului turistic Suceava – Vatra Dornei, modernizarea aerodromurilor și hergheliilor din județ, Tabăra Bucșoaia și altele”, a transmis Gheorghe Flutur.

Articole Similare

Back to top button