Articole GeneraleSanatate

EXPERTOPTIC vă așteaptă în 6 locații, cu oferte și gamă largă de ochelari de vedere și de soare

Nu vă mulțumiți cu jumătăți de măsură! Atunci când vederea este încețoșată și începeți să vă străduiți pentru a vedea cât mai bine, este cazul să mergeți la un consult. Să purtați ochelari de vedere devine o ocazie excelentă de a pune accent pe trăsăturile chipului. Asta pentru că aceștia au un dublu rol, printre care și cel estetic.

Ochelarii de vedere pe care vi-i doriți, la modă, potriviți dumneavoastră, potriviți ținutelor pe care le încercați, dar și stilului de viață ce vă caracterizează, îi puteți găsi la EXPERTOPTIC. Lanțul de magazine de optică medicală îi așteaptă pe doritori în oricare din cele 6 locații.

Când a fost ultima dată când ați avut grijă de ochii dumneavoastră? Nu amânați vizita la magazinul de optică. Aici vă este promisă o experiență completă de cumpărare. În același loc puteți avea parte de consult, gratuit. Vă puteți alege noua pereche de ochelari și sunteți consiliați în această privință.

E timpul pentru o schimbare a ochelarilor de vedere? Iată de ce aici veți găsi ce vă place

Atunci când pășiți într-un magazin de optică medicală sunteți confuzi și nu știți sigur ce anume vi se potrivește. Consilierea profesională vă poate fi de mare ajutor. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC veți întâlni personal cu experiență în domeniu, gata să vă ajute să găsiți ceva potrivit dumneavoastră. Criteriile de selecție variază, țin cont de trăsături – forma feței, culoarea tenului, ochilor, a părului de asemenea. Cu toate acestea, toată lumea caută calitate și ochelari în trend.

În privința produsului în sine, aveți cu siguranță repere de genul brandul și prețul unei perechi de ochelari. Ce înseamnă, de fapt, ochelari de calitate? Aleși corespunzător nevoii, stilului dumneavoastră de viață. În plus, o diferență majoră o face și tratamentul aplicat lentilelor: spre exemplu, dacă au filtru UV, dacă sunt antireflex, dacă au filtru pentru lumina albastră, strat antistatic sau antiaburire. Detalii de acest tip fac marea diferență pentru că atunci când purtați ochelari, aceștia fac parte din dumneavoastră. Îi veți purta cu plăcere și vă vor fi confortabili pe măsură ce fiecare detaliu este luat în considerare și, în final, alegeți ceva în cunoștință de cauză.

La EXPERTOPTIC gama de ochelari de vedere este constant completată cu noi branduri.  Brandul de lux italian Furla este disponibil aici. Acesta este unul de top, iar ochelarii semnați Furla sunt negreșit recomandați celor care caută variante sofisticate. Tot aici sunt disponibili și ochelari Guess, Police sau Ana Hickmann, printre alții.

Programați un consult – este gratuit!

Dacă sunteți interesați implicit de serviciul de consultatii ochelari nu uitați că la EXPERTOPTIC puteți face o programare pentru consult gratuit. În cadrul paginii oficiale veți găsi toate detaliile în acest sens și veți putea programa vizita dumneavoastră la una din locații.

Descoperiți aici și serviciile de reparații de ochelari sau gama de lentile de contact. Tranziția de la ochelari la lentile este una de impact. Dacă veți dori să știți ce vi se potrivește, consilierii de la EXPERTOPTIC sunt gata să vă ajute. Tot aici sunt disponibile și lentilele fără dioptrii, colorate, atât de contact, cât și pentru ochelari.

E drept că nu putem face lumea mai bună cu o nouă pereche de ochelari. Cu siguranță însă o schimbare de look vă dă mai multă încredere de sine. Ochelarii de vedere care să vă pună în valoare vă așteaptă să îi probați în magazinele de optică medicală EXPERTOPTIC.

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Articole Similare

Back to top button