Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEducatieStiri Locale

Donație de carte și revistă din partea Bibliotecii USV pentru bibliotecile din regiunea Cernăuți

Biblioteca Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a făcut o donație de peste 350 de volume și periodice românești și străine către bibliotecile din regiunea Cernăuți. Activitatea a fost realizată în cadrul colaborării fructuoase dintre Biblioteca USV și Societatea Bibliotecarilor Bucovineni din Cernăuți, avându-l ca Președinte pe Vladimir Acatrini.

Cu acest prilej, în Ucraina au ajuns cărți și reviste din domenii precum istorie, științele comunicării, sociologie, publicistică, științe politice, memorialistică, artă, filosofie, lingvistică, etnologie, antropologie culturală, electrotehnică, telecomunicații, industrie alimentară, economie, echipamente medicale, biochimie, microbiologie, silvicultură și informatică.

„Publicațiile oferite cu titlul de donație vor completa, prin valoarea lor științifică, fondul de carte al Societății Bibliotecarilor Bucovineni din Cernăuți, reprezentând o sursă de informare curentă și retrospectivă pentru toate categoriile de utilizatori”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Universității din Suceava.

Articole Similare

Back to top button