EmisiuniInterviurile AS LIVE

INTERVIURILE AS LIVE, 6 mai 2022

Emisiunea „INTERVIURILE AS LIVE” de vineri, 6 mai 2022, ora 16:00, îi aduce în studioul Radio AS pe realizatorul Lucian Dimitriu și invitatele sale, Diana Petriuk și Adelina Sanduliak. Tema discuției este conflictul ruso-ucrainean și efectele acestuia, precum și voluntariatul în contextul actual.

Cele două invitate provin din Ucraina, din regiunea Cernăuți, iar în prezent sunt studente la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Implicate activ în gestionarea situației refugiaților care au ajuns în județul Suceava, acestea ne oferă o adevărată lecție de omenie și de bunătate.

Diana și Adelina erau în România când a început războiul și familia le-a sfătuit să nu se întoarcă în Ucraina, în acel moment. „Eram mereu cu ochii pe telefon să știm ce fac părinții. E groaznic când un copil de 18, 19 ani, chiar și un matur de 30 de ani, sună acasă la fiecare 10 minute, iar dimineața nu se gândește ce au făcut părinții ieri, ci dacă totul e bine acasă. Nu e ceva pentru secolul XXI.”, a povestit Diana.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

Articole Similare

Back to top button