Social

Îmbunătățește relațiile cu cei din jur – iată cum te ajută un psiholog

Felul în care te simți are o mare influență asupra relațiilor cu cei de lângă tine și asupra minții tale. Este foarte important să ai grijă de sănătatea mintală, pentru că problemele netratate pot duce la depresie, la izolare socială și nu numai. Psihicul are nevoie deseori de ajutor, situație în care se găsesc multe persoane în zilele noastre. Îmbunătățește relațiile cu cei din jur și pentru asta poți apela la un psiholog.

Cu ajutorul unui psiholog vei putea depăși mai ușor situațiile dificile din viața ta. Nu este o rușine și nici un subiect tabu să ceri astfel de ajutor. Persoanele specializate în domeniu știu perfect cum să te îndrume către o cale simplă și eficientă pentru a depăși temerile și poate frustrările tale. Dacă ești din capitală și ai nevoie de psiholog Bucuresti, îl găsești în  scurt timp! Centrul PsihArt vine în ajutorul tău!

Descoperă serviciile pe care centrul ți le oferă și apelează la persoane indicate pentru sănătatea ta mintală! Centrul PsihArt este locul în care poți găsi o rezolvare pentru problemele tale. În cadrul acestui centru vei găsi persoane gata să te ajute. Ajutorul de specialitate este foarte important în acest caz și nu este o rușine să îl soliciți.

Servicii disponibile pentru adulți, părinți și copii

Starea psihică este extrem de importantă la orice vârstă. Fie că ești copil, adolescent, adult sau părinte, este vital ca sănătatea ta mintală să fie una bună. Trebuie să știi că atunci când nu ești în regulă, nu ești singura persoană care are de suferit. Dacă părintele nu este echilibrat emoțional, se va comporta nepotrivit față de propria familie. Au toți de suferit, iar copii ajung sa fie educați prin repere nepotrivite de comportament și gândire. Pentru că, inevitabil, vor copia aceste exemple – copiii fac ce fac și părinții.

Centrul PsihArt oferă adulților psihoterapie online, individuală sau de cuplu. Dacă nu dispui de posibilitatea de a ajunge la cabinet, poți solicita psihoterapia prin intermediul internetului. În materie de servicii pentru copii și părinți, poți apela la evaluare psihologică, consiliere și psihoterapie pentru copii și adolescenți, consiliere parentală, psihoterapie de familie, logopedie, PsihoArmonie și tehnici terapeutice.

Pe scurt, vei putea beneficia de ajutor de specialitate la orice etapă a vieții și orice vârstă.

 Atelier pentru adulți și copii

Pentru a stăpâni emoțiile mai bine și pentru a le canaliza, centrul PsihArt îți pune la dispoziție mai multe ateliere. Poți solicita mai multe tipuri precum atelier de relaxare și Art-terapie, atelier de desen și pictură pentru copii, cât și atelier de artă și studiu pentru adulți.

În cadrul acestor ateliere vei putea să îți descoperi sau să dezvolți latura artistică, exprimând totodată mai ușor ceea ce simți.

Centrul PsihArt poate fi calea spre regăsire. Nu ne-am născut învățați, nu deținem nici adevărul absolut, este firesc să greșim sau să nu știm să ne gestionăm relațiile de familie sau cu cei din jur. Greșit este să rămâi pasiv și să lași lucrurile nerezolvate!

Contactꓽ

0729 787 324

office@psihart.ro

Articole Similare

Back to top button