Comunicate de presaSocialStiriStiri Locale

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfășura vineri, 20 mai, în Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 10:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc la Iulius Mall Suceava, parter – zona centrală.

Bursa Locurilor de Muncă va începe în aceeași zi, de la ora 9, la Punctul de Lucru din Fălticeni și la Casa Germană din Rădăuți, iar de la ora 10, la Casa de Cultură din Gura Humorului.  

În spațiul evenimentului, alături de angajatorii interesați de recrutarea de personal, vor fi amplasate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs, viitori absolvenți ai promoției 2022, persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina sau din alte state terțe.

De asemenea, cei interesați se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională, vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European, prin rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES, și vor avea ocazia să primească informații cu privire la antreprenoriatul social local și noutățile legislative din economia socială.

Articole Similare

Back to top button