AStazi in sport cu Doru PopoviciSPORT

AStăzi în sport – SNOOKER, CAMPIONATUL MONDIAL, SHEFFIELD, UK

RONNIE O’SULLIVAN: „DOAR” GENIAL!!!

Toți comentatorii, români sau englezi, prietenoși sau ostili fenomenului Ronnie O’Sullivan, de această dată au început parcă un concurs de… pleonasme întru elogierea simbolului suprem al snooker-ului și al spectacolului dus la nivel stelar.

Ronnie O’Sullivan a cucerit cel de al 7-lea titlu mondial, egalându-l astfel pe Stephen Hendry, un alt monument în viață al nobilului sport. Iar în speech-ul de la festivitatea de decernare a premiilor (medaliat cu argint – Judd Trump, cel care la rândul său îl divinizează pe Ronnie), cu un zâmbet fermecător, Ronnie a anunțat că probabil vine și anul viitor… pentru al 8-lea! Specialiștii din studio, adversari cândva, dar deveniți și ei fani de-ai lui Ronnie, estimau că pe la vreo 10 titluri mondiale s-ar putea opri! Iar când asta ți-o spun Jimmy White și Alan McManus, parcă începi să crezi!

Una peste alta, a fost un Mondial splendid și care datorită lui Ronnie a intrat în istoria sportului mondial. Comparațiile cu Pele, cu Schumacher, cu Federer, cu Muhammad Ali, au curs zi de zi timp de vreo 17 zile, iar Ronnie s-a dovedit la fiecare joc, chiar și în cele pierdute, cel puțin egalul lor.

Mulțumim, Ronnie, te iubim, te așteptăm la anul, la cel de-al 8-lea Mondial câștigat.

Articole Similare

Back to top button