Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteInterneStiriStiri Locale

Tradiția ouălor încondeiate surprinsă în fotografii în cadrul unei noi expoziții a Galeriei Zamca

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, Galeria Zamca vă invită să descoperiți frumusețea obiceiurilor bucovinene, surprinse într-o colecție unică de fotografii. Expoziția organizată in memoriam Victor T. Rusu se intitulează „Tradiție prin Artă” și ilustrează îndeletnicirea meșterilor populari în încondeierea ouălor, folosind motive festive specifice regiunii noastre.

În perioada 18-28 aprilie 2022, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, lucrările de artă fotografică pot fi admirate de către publicul larg, la adresa din strada Zamcei, numărul 17, în incinta Asociației Institutul Bucovina. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina și Consiliul Județean Suceava, fiind cea de-a doua expoziție a artistului Victor T. Rusu, expusă în interiorul galeriei. Anul trecut, colecția de „poeme fotografice”, denumită „Foto – Jazz” a fost cea care a inaugurat activitatea galeriei, cu sprijinul maestrului Mihai Pânzaru-Pim.

Pentru mai multe informații legate de expoziție, persoana de contact din cadrul Asociației Institutul Bucovina este Petru Vasile Gafiuc – președintele organizației, tel: 0230.524.128, e-mail: info@bucovinainstitute.org.

Articole Similare

Back to top button