Articole GeneraleComunicate de presaSanatateSocialStiriStiri Locale

Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a

Seria a III a 2022

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, domnul Constantin Boliacu, anunţă că  în prezent, Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a. În acest context, domnul Constantin Boliacu, Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, aduce la cunoştinţă  pensionarilor suceveni, atât celor care care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament până la acest moment cât şi celor care până în prezent  nu au formulat cerere în acest sens, că se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie.

    Persoanele  care au calitatea de pensionar şi sunt interesate de acordarea unui bilet de tratament din această serie dar nu au formulat cerere până la acest moment, se pot prezenta la Casa Judeţeană de Pensii Suceava şi pot depune cerere în acest sens, până pe data de 06.04.2022.

   Pentru această serie, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava un număr de 90 bilete de tratament, în staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Techirghiol, Vatra Dornei, Călimăneşti, Covasna, Pucioasa, Moneasa, Nicolina şi Geoagiu Băi.

   Plecarea în staţiune  se va face  în intervalul  08.04.2022-11.04.2022. În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice

Articole Similare

Back to top button