Articole GeneraleInterneInterviuri si ReportajeStiri

VIDEO | Primarul din Siret crede că firmele din Ucraina afectate de război își vor transfera activitatea în Bucovina și Moldova

Prezent în emisiunea „OMUL DE LÂNGĂ TINE” de luni, 28 martie 2022, Adrian Popoiu, Primarul orașului Siret, a fost întrebat de gen. în rezervă Ion Burlui, realizatorul emisiunii, despre locurile de muncă din oraș, mai ales în contextul închiderii fabricii de panouri din lemn masiv din Siret.

Adrian Popoiu a menționat că, deși nu este o misiune tocmai ușoară, a inițiat o serie de negocieri pentru a atrage companiile din Ucraina a căror activitate se pretează la această zonă să își mute activitatea cât mai aproape de Siret. „Vor veni probabil în Bucovina, în Moldova”, a declarat primarul cu privire la firmele care trebuie să găsească, în această perioadă, soluții pentru a-și continua activitatea în siguranță.

Emisiunea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook (la adresa https://fb.watch/c2GnSpIx8V/) sau pe canalul de YouTube Radio AS Suceava (https://youtu.be/4JY2HxZs9Q4).

Articole Similare

Back to top button