Articole GeneraleCulturaEvenimenteStiri Locale

Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Suceava prin trei evenimente de excepție

Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită anual pe data de 27 martie. Cu acest prilej, în zilele de 26, 27 și 28 martie, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava organizează trei evenimente deosebite, la care este așteptat publicul sucevean.

  • Premiera spectacolului „MÜNCHAUSEN”sâmbătă, 26 martie, și duminică, 27 martie, ora 19:00

„MÜNCHAUSEN”, cea de-a doua premieră a acestui an la teatrul sucevean, este o monodramă cu Cătălin Ștefan Mîndru, semnată de dramaturga Alexa Băcanu și montată de Ovidiu Caița, regizor și director artistic al Teatrului de Nord Satu Mare. „Spectacolul „MÜNCHAUSEN” se joacă cu publicul pe scenă, din acest motiv numărul de locuri este redus, iar pentru a răspunde tuturor solicitărilor de bilete, spectacolul va beneficia de 2 premiere, în zilele de 26 și 27 martie”, au transmis reprezentanții instituției.

Biletele, în valoare de 40 de lei, pot fi achiziționate de la casieria teatrului sau online, pe www.blt.ro.

  • Vernisajul expoziției „Fotografie de Teatru” – duminică, 27 martie, ora 11:30

În spațiul expozițional de la etajul al III-lea al sediului Teatrul „Matei Vișniec” va fi organizată o expoziție de fotografie de teatru. Vernisajul va avea loc pe data de 27 martie, începând cu ora 11:30.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile!

  • Conferința „Ce pot face artiștii împotriva barbariei?” – luni, 28 martie, ora 12:00

Seria evenimentelor dedicate Zilei Mondiale a Teatrului se încheie luni, 28 martie, în prezența scriitorului Matei Vișniec. Astfel, de la ora 12:00 este programată Conferința – dezbatere „Ce pot face artiștii împotriva barbariei?”, urmată de lansarea volumului „Un secol de ceață” și o sesiune de autografe, toate activitățile fiind susținute de dramaturg.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Articole Similare

Back to top button