Articole GeneraleComunicate de presaInterneSocialStiri

Un transport umanitar din Austria a ajuns la Centrul logistic european din Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în dimineața zilei de vineri, 11 martie 2022, un transport umanitar trimis din Austria a ajuns la HUB-ul logistic din Suceava. Transportul cuprinde produse destinate cetățenilor ucraineni afectați de conflictul care se desfășoară în aceste zile în țara lor.

Ajutoarele umanitare au fost trimise la centrul înființat în apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava cu sprijinul fostului ambasador al Austriei în România, Martin Eichtinger. În prezent, acesta este membru al Guvernului Regiunii Austria Inferioară.

„Martin Eichtinger a transmis o scrisoare în care menționează că Guvernul Austriei Inferioare, din care face parte, vine în sprijinul eforturilor depuse de grupurile de tineret și de municipalitățile din Austria Inferioară pentru a furniza bunuri necesare taberelor de refugiați din Ucraina.”, a precizat Gheorghe Flutur.

Transportul umanitar trimis de autoritățile din Austria Inferioară conține pături, lenjerii de pat, produse de îngrijire personală, scutece, hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de hârtie și alte astfel de produse.

Articole Similare

Back to top button