Articole GeneraleStiriStiri Locale

Program de lucru extins la Serviciul Public de Pașapoarte Suceava

La nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava se prelungește programul de lucru cu publicul. Astfel, în perioada 10.03.2022 – 31.03.2022, cetățenii pot accesa serviciul de pașapoarte între orele 08:00 – 20:00 de luni până vineri și în zilele de sâmbătă între orele 08:00 – 12:00.

Programul extins se aplică atât pentru activitățile de preluare a cererilor, cât și pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice și a pașapoartelor simple temporare. Decizia a fost adoptată în urma creșterii, în ultima perioadă, a numărului de cereri pentru eliberarea pașapoartelor.

Programările se fac online, pe portalul epasapoarte.ro. În situația în care nu se identifică locuri disponibile pentru în perioada dorită, cetățenii au posibilitatea de a verifica disponibilitatea și la alte structuri teritoriale de pașapoarte. „Adresăm rugămintea cetățenilor care au efectuat o programare și nu se mai pot prezenta pentru depunerea cererii de eliberare a documentului de călătorie să anuleze programarea respectivă, prin accesarea butonului „Anulează programare” din e-mail-ul de confirmare”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Suceava.

Totodată, cetățenilor li se recomandă să solicite, odată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului. Astfel, se evită deplasarea la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic.

Articole Similare

Back to top button