Articole GeneraleSocial

Surpriză inedită la aniversarea lui Iannis, un copil de 10 ani, care visează să devină polițist

Iannis Matei Dumitrașcu este un băiat din cartierul Burdujeni, care își dorește să devină polițist. Copilul, un elev de nota 10, a împlinit sâmbătă, 19 februarie 2022, 10 ani și a avut parte de o zi de naștere spectaculoasă. Contactați de părinți, polițiștii suceveni au răspuns pozitiv unei altfel de misiuni și i-au pregătit o surpriză lui Iannis.

Astfel, în fața blocului în care locuiește băiatul a ajuns o echipă a Poliției din Suceava, cu autospeciala Serviciului de Acțiuni Speciale. Polițiștii au fost întâmpinați de sărbătorit, familia acestuia, doamna învățătoare și invitații de la ziua lui Iannis, dar și de alți copii și chiar adulți din zonă, evenimentul devenind unul marcat de emoție și bucurie pentru toți cei prezenți.

„Ca polițiști, ne-am simțit fericiți pentru că am putut oferi micuțului un moment pe care și-l dorea, dar, în egală măsură, că am recreat involuntar atmosfera simplistă, dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naștere din fața blocului, unde participa și se bucura toată lumea.”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, Purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Articole Similare

Back to top button