Articole GeneraleComunicate de presaPolitic

Senatorul PSD Ioan Stan: „Aceasta este diferența: Domnul Cîțu e cu scandalul, noi cu soluțiile”

Senatorul Ioan Stan a făcut marți, 8 februarie 2022, o serie de declarații în raport cu ultimele afirmații ale lui Florin Cîțu. Președintele PNL a acuzat PSD că a lansat în spațiul public o campanie plătită de postări pe Facebook împotriva lui. Senatorul PSD a transmis că partidul din care face parte a intrat în coaliția de guvernare pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă populația, nu pentru a se certa cu Florin Cîțu sau cu alți liberali.

„Deși ar fi fost mai comod să rămânem în opoziție, partidul nostru a luat decizia de a intra la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții pentru problemele strigente ale românilor. Drept pentru care, considerăm că PSD este parte a soluției, nicidecum a problemei. Pentru asta am venit la guvernare, nu ca să ne certăm cu domnul Cîțu!”, a declarat Ioan Stan.

Totodată, acesta a precizat că social democrații lucrează bine împreună cu reprezentanții PNL din Guvern, iar problemele din cadrul partidului condus de Florin Cîțu nu sunt de interes pentru aceștia: „Pe noi nu ne interesează dialogul pe contre cu domnia sa. Ne interesează mult mai mult dialogul cu cetățenii și livrarea de soluții pentru aceștia. Și pentru a fi cât se poate de clari, subliniem că în Guvern, colaborăm bine cu cei de la PNL, iar ce face domnul Cîțu la partid nu ne interesează.

Din momentul intrării PSD la guvernare, ne-am concentrat pe acțiunile care răspund nevoilor cetățenilor. În consecință am introdus imediat pachetul social, am majorat salariul minim pentru salariații din sectorul privat și am majorat alocațiile pentru copii. Ba mai mult, în una din zilele în care domnul Cîțu ataca PSD, răspunsul nostru a fost conferința de presă în care ministrul Agriculturii a anunțat măsuri de peste 14 miliarde de lei destinate micilor fermieri români. Aceasta este diferența: domnul Cîțu e cu scandalul, noi cu soluțiile.”

Senatorul Ioan Stan a încheiat declarația prin a spune că „Din păcate, în tot acest timp, unii membri ai PNL, evident că nu toți, s-au ținut numai de scandaluri politice și de atacuri la adresa miniștrilor noștri, acestea fiind niște atitudini fără rost, fără sens, care nu au rezolvat nimic din problemelor românilor. Și să nu uităm că domnul Cîțu a avut ocazia să se afirme când a fost premier, timp în care toată lumea s-a convins ce și cât poate să facă…”

Articole Similare

Back to top button