SPORTStiriStiri Locale

Allianz-Țiriac devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului

Compania de asigurări Allianz-Țiriac își reafirmă angajamentul pentru susținerea sportului în România și devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului.

Astfel, Allianz-Țiriac va prelua o parte din grijile sportivilor de la Gura Humorului, oferindu-le acestora asigurări de viață. Asigurările acoperă costurile pentru intervenții chirurgicale și spitalizare în urma unui accident, incapacitate temporară sau invaliditate permanentă de muncă în urma unui accident, precum și riscul de deces.

„Allianz-Țiriac are o strategie clară în ceea ce privește susținerea unei vieți active și a sportului românesc. Încurajăm sportul, mișcarea și menținerea unui ritm de viață sănătos, dar ne implicăm activ și în susținerea performanței. „Grijă” și „Impact” sunt două dintre cuvintele cheie care ne definesc activitatea, iar acestea fundamentează și parteneriatul cu echipa ambițioasă a Rugby Club Gura Humorului”, a declarat Marilena Bârliga, Director Market Management
și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac.

„Suntem un club mic, de provincie, încă în construcție, dar cu vise mărețe. De la început ne-am asumat că vom face tot ce ne stă în putință să contribuim la dezvoltarea rugby-ului românesc pe termen mediu și lung, iar până în prezent am reușit să aducem plus valoare rugby-ului românesc. În vreme ce majoritatea cluburilor din țară vin la pachet cu finanțare de la autorități, noi la Gura Humorului ne-am finanțat până în prezent din surse 100% private. Existența noastră se bazează pe relațiile de parteneriat pe care le construim. Este o onoare pentru noi faptul că Allianz-Țiriac s-a alăturat poveștii rugbystice de la Gura Humorului”, a transmis Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului.

Echipa a încheiat sezonul trecut pe locul VI și va activa în Divizia Națională de Seniori pentru al patrulea sezon competițional în acest an. Înființat în vara anului 2018, clubul de rugby promovează un model de bune practici de cooperare între autoritățile locale, sectorul civil și entitățile private.

Allianz-Țiriac susține Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Echipa Olimpică, Fundația Olimpică Română, copiii talentați la hochei, dar și alte inițiative din domeniul sportului.

Articole Similare

Back to top button