StiriStiri Locale

Virginel Iordache, director interimar la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava

Profesorul Virginel Iordache, fost senator din partea PSD, a revenit la conducerea Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava. Acesta a fost numit în funcția de director interimar prin detașare în interesul învățământului și va ocupa postul începând de luni, 17 ianuarie 2021.

Ca urmare a notei obținute în cadrul concursul pentru ocuparea postului de conducere de la Colegiul de Informatică „Spiru Haret” și a experienței sale, Inspectoratul Școlar Județean a decis preluarea funcției de către fostul senator. Conform informațiilor publicate de Ministerul Educației, următorul concurs pentru directori și directori adjuncți va avea loc la începutul celui de-al doilea semestru, până la sfârșitul lunii ianuarie. Cel mai probabil, Virginel Iordache se va înscrie pentru a dobândi un mandat prin concurs.

Profesorul a fost directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava și în trecut, în perioada 1998-2016, fiind cunoscut și apreciat pentru rigurozitatea și corectitudinea sa.

Articole Similare

Back to top button