StiriStiri Locale

S-a stins din viață medicul Nicu Bălții de la Serviciul de Ambulanță Suceava

Medicul Nicu Bălții a salvat mii de oameni, însă nu a putut fi salvat, la rândul său, și a pierdut lupta cu o boală incurabilă. În urmă cu două luni, acesta își încheiase cariera impresionantă, de 33 de ani, în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

„Întregul colectiv al Serviciului Județean de Ambulanță este înmărmurit de trecerea în neființă, în decursul zilei de ieri, a colegului nostru, domnul doctor Nicu Bălții. În decursul lungii sale cariere de 33 de ani acesta a ajutat și salvat mii de pacienți, dar în ultimii ani ne-a îndrumat și pe noi, medicii tineri, în acordarea asistenței medicale în prespital. Ne-am bucurat enorm când acesta a reușit cu zâmbetul pe buze să iasă la pensie, dar am fost și profund întristați când am aflat că i s-a descoperit o boală cruntă și incurabilă. 

Regrete eterne drag coleg, Dumnezeu să te ierte și drum lin printre îngeri! Întregul colectiv al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava transmite sincere condoleanțe întregii familii!”, au transmis colegii săi de la SAJ Suceava.

Articole Similare

Back to top button