StiriStiri Locale

Intervenție cu patru autospeciale de stingere pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la Râșca

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, alături de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca și Bogdănești, au intervenit miercuri, 12 ianuarie 2022, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Râșca. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, au fost utilizate patru autospeciale de stingere.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 19:39. La sosirea echipajelor, ardea generalizat o construcție anexă, cu pericol de propagare la două case de locuit. La ora 21:50, incendiul a fost lichidat, iar pompierii au reușit să salveze cele două case.

Au ars anexa construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, circa 12 tone lemn de foc și alte bunuri din interior. În incendiu, au pierit și doi fazani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scântei de la o afumătoare din gospodărie, purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.

„Rugăm cetățenii să trateze recomandările pompierilor profesioniști cu maximă seriozitate, pentru a se proteja și pentru a transforma propria locuință în cel mai sigur și confortabil loc, atât pentru ei, cât și pentru întreaga familie”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Articole Similare

Back to top button