CulturaEvenimenteStiri Locale

Moș Crăciun, spectacol de teatru și alte surprize, pe 20 decembrie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Luni, 20 decembrie 2021, începând cu ora 18:00, pentru a doua oară pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, se va juca spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, în regia lui Gelu Rîșca.

Spectacolul este o producție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” și se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Coordonatorii proiectului sunt lector univ. dr. Antonella Cornici și prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

„Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință”, subliniază regizorul Gelu Rîșca.

Totodată, copiii fi prezenți la teatru vor avea parte de o întâlnire cu Moș Crăciun, care îi va aștepta cu mici daruri. Nici Alexandria Librării nu va lipsi de la eveniment, spectatorii având posibilitatea să cumpere cărți pentru copii de la standul care va fi amenajat în foaierul teatrului, începând cu ora 17:00. „Bifăm astfel trei dintr-o lovitură: teatru, cărți și Moș Crăciun”, au transmis organizatorii.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului cât și online, pe www.blt.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei.

Articole Similare

Back to top button