InterneStiriStiri Locale

Primul tronson din ruta alternativă Suceava – Botoșani va fi dat în funcțiune pe 30 iunie 2022

Ion Lungu, Primarul Municipiului Suceava, a anunțat noul termen de dare în funcțiune a tronsonului 1 din ruta alternativă Suceava – Botoșani. Astfel, conform informațiilor actualizate, acesta va putea fi folosit începând cu data de 30 iunie 2022.

Între timp, se lucrează la primul tronson al rutei alternative Suceava – Botoșani, între podul de peste râul Suceava, până la intersecția cu Calea Unirii, pe strada Apeductului. Lucrările la devierea conductelor de termoficare avansează într-un ritm mulțumitor, astfel încât acestea vor fi finalizate până la sfârșitul anului. Totodată, canalizarea pluvială este în curs de finalizare.

„Se lucrează și la tronsonul de stradă propriu-zisă. Din păcate, acest tronson nu va fi finalizat în acest an, așa cum ne-am propus. Deși finanțarea este asigurată, nu avem datorii și banii sunt în cont, lipsa forței de muncă calificată și-a spus cuvântul. Sperăm totuși să turnăm un strat de asfalt în acest an, dacă ne va permite vremea.

Noul termen de finalizare este stabilit pentru data de 30.06.2022. Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet. Vom face presiuni la constructor să respecte noul termen”, a precizat primarul Ion Lungu.

Articole Similare

Back to top button