Stiri Nationale

Pregatiri intense pentru 1 Mai

Vama Veche se pregăteşte pentru marea petrecere de 1 Mai. Doar vremea bună mai lipsește căci în rest, dintr-un capăt în celălalt al staţiunii se fac ultimele retuşuri la terase, restaurante şi hoteluri. 

Locurile de cazare sunt rezervate aproape în totalitate. Prețurile sunt și ele pe măsură. O noapte de cazare începe de la 29 lei la cort şi ajunge la 530 lei într-o cameră dublă la un hotel de 4 stele.
Și pentru că a mai rămas puțin timp, de la strada principală până la malul mării, zeci de muncitori lucrează în continu pentru ca totul să fie gata de 1 mai. 10.000 de turişti sunt aşteptaţi să sosească pe plaja din Vama Veche, destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să aibă parte de liberatate dar şi de petreceri timp de trei zile şi trei nopţi. Și în stațiunea Mamaia va fi agitație mare unde se preconizează venirea a circa 40.000 de turiști. Și aici toate locurile sunt rezervate în zona de nord, unde va fi organizat și primul festival de muzică electronică din acest an. DJ celebri din întreaga lume vor mixa non stop timp de 4 zile! Așa că …se lucrează în continuu la amplasarea celor 4 scene. Și tot în nordul stațiunii turiștii pot lua parte la primul festival gastronomic al verii!
60 de camioane încărcate cu preparate românești, mexicane sau americane, îi așteaptă pe gurmanzi!

Articole Similare

Back to top button