SocialStiriStiri Locale

Campania „Cadoul din Cutia de Pantofi” se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 17 decembrie 2021

Asociația Institutul Bucovina lansează astăzi, 26 noiembrie 2021, campania „Cadoul din Cutia de Pantofi”. Devenită deja o tradiție a asociației, campania se va desfășura până pe data de 17 decembrie. Organizatorii își propun ca și în acest an să aducă bucurie în casele copiilor cu posibilități financiare reduse, care provin din zone defavorizate din județul Suceava.

Astfel, în perioada 26 noiembrie – 17 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cei care doresc să se implice în proiect sunt așteptați la sediul asociației, pe strada Zamcei, numărul 17.

Cadourile pregătite trebuie să conțină câte un element din următoarele categorii: obiecte de îmbrăcăminte/încălțăminte, dulciuri neperisabile, rechizite școlare și jucării, condiția fiind ca acestea să fie noi sau într-o stare de utilizare foarte bună. Desigur, nu sunt acceptate alimente expirate, produse care prezintă urme vizibile de uzură și nici jucării defecte. Donatorii sunt încurajați să includă alături de celelalte obiecte și o felicitare, prin care să le transmită gânduri bune celor mici, astfel încât bucuria va fi și mai mare.

Darurile vor fi așezate în cutii împachetate cu hârtie decorativă. Trebuie avut în vedere faptul că atât cutia, cât și capacul vor fi învelite separat, pentru ca organizatorii să poată verifica ceea ce se află în pachet, astfel încât conținutul să ajungă la copilul căruia i se potrivește cel mai bine.

„Recomandarea este aceea ca, atunci când pregătiți cadoul, să aveți o imagine clară asupra vârstei și sexului copilului pentru care doriți să donați, iar astfel, să achiziționați lucrușoare potrivite acestuia. Mai apoi, pe o mică etichetă lipită pe cutie, vă rugăm să treceți aceste informații, pentru a ușura procesul de grupare a cadourilor”, au transmis reprezentanții Asociației Institutul Bucovina.

După încheierea perioadei de colectare și verificare, voluntarii și membrii Asociației Institutul Bucovina vor distribui pachetele în comunitățile mai puțin dezvoltate din județul Suceava.

Persoanele care doresc să se alăture campaniei, pot solicita informații suplimentare, apelând numărul de telefon 0770.36.77.69, persoana de contact fiind Valentina Alina Adomnicăi – coordonatorul Campaniei „Cadoul din cutia de pantofi”. Campania se desfășoară anul acesta pe pagina de Facebook Dezvoltare Durabilă Suceava.

Articole Similare

Back to top button