Articole GeneraleStiriStiri Locale

Luminile în Bradul de Crăciun din centrul Sucevei vor fi aprinse pe 27 noiembrie

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că Târgul de Crăciun de la Suceava urmează să fie inaugurat vineri, 26 noiembrie, la ora 12:00.

Se lucrează la montarea căsuțelor unde producătorii locali își vor putea expune marfa, dar și la ornarea bradului de Crăciun în jurul căruia vor fi amplasate căsuțele. Acesta are o înălțime de 20 de metri și a fost adus de la Ocolul Silvic Bogata, din comuna Baia. Luminile din Bradul de Crăciun vor fi aprinse sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 18:00.

În această perioadă va fi dat în funcțiune și iluminatul ornamental din oraș. „Municipalitatea face un efort important să avem iluminat ornamental în toate cartierele din oraș. În orașe mari din România, precum Oradea sau Iași, va fi iluminat ornanental doar în zona centrală, din considerente financiare. Noi ne dorim să aducem o rază de bucurie în întreg orașul nostru în această perioadă grea de pandemie”, a declarat primarul Ion Lungu.

Târgul de Crăciun va fi deschis până pe data de 15 ianuarie 2022, perioadă în care va funcționa și iluminatul ornamental din Suceava.

Articole Similare

Back to top button