Comunicate de presa

Sunt și bănci care acordă credit cu istoric negativ?

În ultima perioadă tot mai mulți oameni sunt în căutarea unor bănci care acordă credit cu istoric negativ. Fie că nu reușesc să facă față cheltuielilor tot mai mari sau se află într-o situație dificilă din cauza unor decizii neinspirate legate de buget, în momentul de față, sunt foarte mulți oameni care caută soluții pentru a-și rezolva problemele financiare.

Din diferite motive ai rămas în urmă cu plata ratelor și din această cauză te afli pe lista de rău platnici a Biroului de Credite? I se poate întâmpla oricui. Chiar dacă ai ajuns în această situație care nu este foarte ușor de gestionat, nu trebuie să îți pierzi optimismul.

Dacă ai nevoie de un credit rapid și îți faci griji că nu o să îl poți obține din cauza scorului foarte mic înregistrat la Biroul de credite, trebuie să știi că sunt instituții care acordă credit chiar și cu istoric negativ.

Scopurile pentru care ai nevoie de un credit pot fi nenumărate. Fie că ai de plătit anumite facturi sau impozite, trebuie neapărat să repari mașina sau nu ai reușit să plătești chiria, toate aceste motive sunt suficiente pentru a fi nevoie de un credit urgent.

De unde poți lua un credit dacă figurezi la Biroul de Credite? Sunt și bănci care acordă credit cu istoric negativ. Dar înainte de a lua în considerare posibilitatea solicitării unui credit bancar, trebuie să îndeplinești condiția obligatorie de a dispune de un salariu lunar. În cazul băncilor, gradul de aprobare al unui credit cu istoric negativ este realtiv redus. Din cauza faptului că se fac verificări detaliate la Biroul de Credite privind situația fiecărui solicitant, este posibil să dureze destul de mult până primești un răspuns și de cele mai multe ori acesta este negativ.

Dacă nu mai ai timp de pierdut cu solicitări repetate la bănci, care să fie respinse, atunci ar trebui să iei în considere aplicarea pentru un credit oferit de instituții financiare nebancare.

Majoritatea instituțiilor financiare nebancare acordă credit cu istoric negativ. În plus, îți oferă și consulanță pentru a te îndrepta către cea mai bună variantă de creditare pentru tine și bugetul tău. Este bine de știut că și aceste instituții îți verifică situația la Biroul de Credite, dar doar ca să se asigure că îți pot oferi un credit conform cu nevoile tale.

Dacă îți dorești un credit nebancar, trebuie să completezi un formular online, iar dacă vei respecta toate cerințele și creditul îți este acordat, poți să primești banii în contul tău chiar în aceeași zi. Ai nevoie de o carte de identitate și de o dovadă de venit, în cazul în care aceasta nu apare în baza de date de la ANAF. Multe dintre aceste instituții acceptă și venituri obținute din activități profesionale independente, nu trebuie neapărat să dispui de un salariu lunar. Chiar dacă nu sunt bănci care acordă credit cu istoric negativ, poți să alegi una din numeroasele instituții financiare nebancare și să uiți de grija scorului mic de la Biroul de Credite.

Articole Similare

Back to top button