Comunicate de presaInterneStiriStiri Locale

Dr. Liliana Croitoru s-a stins din viață. Mesajul reprezentanților Spitalului Județean Suceava

Doamna doctor Liliana Croitoru, medic primar medicină internă și gastroenterologie, a fost răpusă de Covid-19. Aceasta a fost internată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, de pe data de 1 noiembrie, iar duminică, 14 noiembrie 2021, a pierdut lupta cu noul virus. Comunitatea suceveană a pierdut un medic valoros, de un profesionalism desăvârșit.

În acest context, conducerea Spitalului Județean Suceava a transmis un mesaj, pe care îl redăm integral, în cele ce urmează:

„A plecat dintre noi… Dr. Croitoru Liliana – medic primar medicină internă și gastroenterologie, doctor în științe medicale, fost șef secție gastroenterologie la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Bazată pe o excelentă pregătire profesională, și-a dobândit prin examene și concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei. A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate și doctor în științe
medicale. Acest traseu a fost bazat pe prestații și activități care au așezat-o pe o orbită de excepție a performanțelor profesionale.

Fire deosebit de perseverentă, și-a fixat cu înțelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. A avut întotdeauna excelente relații, atât pe plan profesional, cât și pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproșabil în relația cu pacienții, cu colegii, dar și cu societatea.

Și-a exercitat profesia și după plecarea din spital, cu conștiință și demnitate, în cadrul Policlinicii Bethesda, până la „întâlnirea” cu acest virus nemilos. A plecat dintre noi în duminica zilei de 14 noiembrie 2021.

Drum lin spre stele!

Întreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienți sunt profund îndurerați de pierderea distinsei doamne doctor.
Sincere condoleanțe.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Articole Similare

Back to top button