Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri LocaleStiri Nationale

Suceava, acum pe lista lui Stailer! Află și tu cum să te programezi online la un salon din oraș

Dacă știi de Stailer atunci această veste este muzică pentru urechile tale. Orașul Suceava s-a alăturat celorlalte 19 de pe Stailer, platforma de programări online la saloanele de hair and beauty. Stailer și-a luat în serios rolul de cuceritor, pornind inițial de la 5 mari orașe. Sucevenii care s-au săturat să se programeze mereu după agenda unui salon, niciodată când au ei nevoie, sunt așteptați să se alăture comunității Stailer. 

Stailer este complet gratuit și vine cu o mulțime de beneficii. Poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați, la orice oră din zi și din noapte. Deci, dacă ai nevoie de un tuns la salon in Suceava sau orice alt serviciu, aici îți maximizezi șansele de a găsi un loc gata de a fi rezervat. Află mai jos toate avantajele platformei.

Gratuitate, flexibilitate, programări nelimitate

Stailer este precum un Google al saloanelor de înfrumusețare. Îți reduce enorm timpul de a efectua o programare. Nu mai trebuie să suni la saloane, nici nu trebuie să le cauți singur. Doar accesezi stailer.ro și setezi filtrele de căutare: orașul, genul tău, serviciul dorit, data și ora. Astfel, platforma îți va găsi numai locurile unde poți merge atunci când ai tu nevoie. Apoi, din opțiunile primite alegerea îți aparține.

La fiecare salon în parte poți vizualiza poze cu locația, cu alte lucrări, prețurile percepute, cât durează un serviciu și locația prin Google Maps. De asemenea, îți poți face o părere despre acel salon și personal din recenziile lăsate de alți utilizatori Stailer ce au trecut pe acolo.

Ai nevoie de un vopsit la salon in Suceava? Nu mai depinzi nici măcar de ora de deschidere a unui salon. Așadar, dacă în toiul nopții ți-ai amintit că a doua zi trebuie să fii într-un loc important și să arăți bine, nu te panica. Intră pe Stailer și sigur găsești un salon la care să mergi a doua zi.

Instalează-ți aplicația Stailer

Dacă te programezi de pe pagină. nu ai condiții de utilizare. Adică îți poți face programări câte vrei și fără un cont creat. Însă, contul are mai multe beneficii. Pe lângă faptul că scapi de reintroducerea datelor personale de fiecare dată, contul permite o gestionare mai rapidă a programărilor. Poți vizualiza mai simplu pe unde ai fost și poți chiar și seta remindere de tip sms ce te anunță dinainte când trebuie să ajungi la salon. Pe Stailer chiar și anulările sunt gratuite dacă nu mai poți ajunge la salon. Tot ce trebuie să faci este să accesezi acel link din sms sau contul tău și în câteva click-uri ai rezolvat. Fără să mai suni vreodată să-ți ceri scuze.

Și dacă vrei să ai Stailer și mai la îndemână, descarcă aplicația din Google Play sau App Store. complet gratuit. Astfel, ai acces mai rapid către programări și saloane. Îți creezi cont în mai puțin de 1 minut sau te loghezi cu pagina ta de Facebook.

Stailer este, deci, cel care te scoate din orice încurcătură atunci când ai un eveniment. Ai uitat să te programezi din timp pentru transformări și urmează o nuntă? Stailer îți găsește rapid stiliștii potriviți. Descoperă și tu cum e să te programezi online accesând pagina. Pentru alte detalii scrie la support@stailer.ro.

Articole Similare

Back to top button