Articole GeneraleComunicate de presaSocialSPORTStiri Locale

O importantă firmă suceveană, partener de mobilitate al Rugby Club Gura Humorului

Cursa spre performanţă în rugby-ul românesc este una nelipsită de provocări, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional. Cu toate acestea, echipa de la Gura Humorului îşi propune să crească de la an la an, cu paşi siguri.

Înfiinţată în vara anului 2018, Rugby Club Gura Humorului s-a născut din dorinţa unor oameni de rugby de a da o şansă reală de promovare tinerilor jucători de la Gura Humorului. Oraşul reprezintă o pepinieră a rugby-ului românesc, o zonă unde mulţi jucători profesionişti şi-au făcut junioratul. Rugby Club Gura Humorului activează în Divizia Naţională de Seniori (al doilea eşalon valoric al rugby-ului românesc), aflându-se în momentul de faţă în plin sezon competiţional, pentru returul 2021.

Clubul bucovinean promovează, totodată, un model de cooperare între societatea civilă şi autorităţi, fiind la momentul actual printre puţinele cluburi de rugby din România, finanţate în totalitate din fonduri private.

„Proiectul Rugby Club Gura Humorului s-a născut ca o continuare a proiectului Rugby pentru toţi, dezvoltat şi implementat de Fundaţia Te Aud România. Ştiam, mai mult sau mai puţin, de la început că ne aşteaptă un drum lung, greu şi anevoios. În acelaşi timp, iniţiativa noastră combină performanţa şi dezvoltarea îndreptată spre performanţă cu dezvoltarea societăţii şi comunităţii în care trăim.

Trăim vremuri incerte datorită contextului pandemic internațional care a afectat toate sectoarele, cu atât mai mult mediul de business care devine din ce în ce mai reticent în a susține acțiuni de acest fel. Însă acum, mai mult ca oricând, rugby-ul romanesc are nevoie de noi, pentru a putea inspira tinere generații. Ne dorim să facem echipă cu oameni competitivi, dornici să performeze și să se autodepășească constant, pentru că doar așa putem inspira comunitatea. În acest sens, suntem bucuroși și mândri să anunțăm că, începând cu această toamnă, îi avem alături pe cei de la TARSIN – în calitate de partener de mobilitate.”, declară Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului.

TARSIN este o societate privată înființată în anul 1996, destinată transportului intern și internațional de călători, având sediul central în Rădăuți. Oferă servicii de calitate, reușind să depășească granițele României cu destinații constante în Italia, Austria, Germania, Belgia, Anglia și Irlanda.

„Firma noastră nu este deloc străină de susținerea sportului românesc atât la nivel regional, cât și la nivel național. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul în care activăm, ne mândrim că suntem un actor important în susținerea sportului. De fiecare dată am oferit echipelor noastre cele mai bune condiții de deplasare și ne propunem același lucru și prin parteneriatul cu Rugby Club Gura Humorului.”, transmite Corneliu Lucescu, directorul companiei TARSIN.

Articole Similare

Back to top button