Articole Generale

Dacă vrei să optezi pentru un șemineu în locuința ta, alege unul calitativ! Vezi la Bricolaj Market

Dacă ești la stadiul de construire a unei case, cabane sau doar vrei sa o renovezi complet, trebuie să ai în vedere unul dintre cele mai importante aspecte. Sursa de căldură! Este necesar să fii bine informat și să afli mai multe păreri și sfaturi pentru a lua cea mai potrivită decizie pentru tine.

La ora actuală există destule variante de încălzire de unde poți alege. Poate că nici una nu trebuie exclusă și asta pentru că au fost concepute și proiectate în funcție de nevoile fiecăruia.

Pentru cei mai mulți dintre noi contează totuși și aspectul sursei de încălzire, acesta făcând parte din designul interior al locuinței, iar din acest punct de vedere un termosemineu este o variantă potrivită.

Dacă ne gândim spre exemplu la o centrală pe lemne, aceasta nu are și funcție decorativă, pe când un termoșemineu da. În plus este din ce în ce mai căutat, mai cu seamă pentru acele case de vacanță sau cabane.

Deci termoșemineul îndeplinește și funcție de încălzire, dar și decorativă. În funcție de modelul pentru care optezi, poți schimba foarte mult designul și stilul casei tale dacă optezi pentru o astfel de sursă de încălzire.

Imaginează-ți acest tablou de iarnă unde afară ninge și e foarte frig, iar tu stai în fața focului la căldură cu o cană de vin fiert și scorțișoară. Cu siguranță se va crea o atmosferă specială.

Care sunt avantajele unui termoșemineu

Termoșemineul combină 2 funcții foarte importante și necesare pentru o casă. În primul rând acesta are capacitatea de a încălzi întreaga locuință, iar în al doilea rând partea de șemineu poate oferi suficientă energie pentru a încălzi apa pe care o consumi în casă.

În altă ordine de idei, un termoșemineu vine cu aceleași funcții și beneficii pe care le are o centrală termică, însă cu el poți economisi mai multă energie.

Comparativ cu o centrală termică, poți amplasa termoșemineul oriunde dorești – birou, living, hol, dormitor, sufragerie – cealaltă sursă de căldură trebuie să fie amplasată într-o cameră tehnică specială, care de cele mai multe ori trebuie luată în calcul încă din faza de proiect a casei.

Un alt aspect de luat în calcul, cu un termoșemineu nu vor exista pierderi de căldură datorită faptului că toată căldura va fi eliberată prin grilele de aerisire.

Optează pentru termoșeminee de calitate

Cu siguranță contează designul însă și calitatea termoșemineelor este la fel de importantă. Discutăm despre o investiție pe termen lung ce trebuie analizată în detaliu.

Dacă ne raportăm la prețuri, acestea nu diferă foarte mult față de centralele termice.

Un magazin online de nișă este Bricolaj Market ce vine cu o gamă foarte largă în acest sens. Toate produsele sunt de calitate premium și dacă vrei să cumperi de aici un termoșemineu, vei avea parte de câteva avantaje.

Poți accesa pagina și să alegi ceea ce ai nevoie. După ce te-ai hotărât asupra unui termoșemineu, dar ai nevoie de mai multe date și informații, poți primi consiliere și suport din partea echipei. Aceștia au experiență pe piață și îți vor răspunde la toate întrebările.

De asemenea, poți alege să achiziționezi produsul în 6 rate și vei avea livrarea gratuită. În plus, vei primi din partea magazinului Bricolaj Market și un cadou la această comandă.

În locuința ta sau în locul de vacanță pe care ți l-ai construit, ai nevoie în primul rând de confort, unde să te relaxezi și să te simți cât mai bine, iar sursa de căldură potrivită poate contribui foarte mult la acest aspect. Alege magazinul online Bricolaj Market și bucură-te de calitate.

Date de contact:

comenzi@bricolajmarket.ro

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar interesa si
Close
Back to top button