Articole Generale

Alegeri în PMP – filiala județeană Suceava

COMUNICAT DE PRESĂ

          Astăzi, membrii Filialei Județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară și-au ales noua conducere, în prezența președintelui formațiunii de la nivel național, domnul Cristian Diaconescu, dar și a altor lideri PMP din țară: Ioana Constantin (fost secretar de stat în Ministerul Muncii), Petru Movilă (vicepreședinte PMP, coordonatorul regiunii N-E, liderul Filialei Iași), Bogdan Gavrilescu (vicepreședinte PMP, liderul Filialei Neamț) și Maricel Gangu (președinte PMP Vaslui).

Președintele reales al PMP Suceava este domnul Marian Andronache, care ocupă și funcția de vicepreședinte în Consiliul Executiv Național al partidului.

        În cadrul ședinței, președintele PMP, Cristian Diaconescu, și-a exprimat susținerea totală pentru actuala conducere a PMP Suceava, filiala Suceava fiind una dintre cele mai puternice filiale ale PMP, având 127 de consilieri locali, 5 consilieri județeni, 7 viceprimari și 2 primari. Președintele PMP, Cristian Diaconescu a făcut un apel la solidaritate și unitate în interiorul partidului, spunându-le colegilor să aibă încredere în forțele proprii, să muncească cu aceeași determinare și seriozitate: “PMP este un partid independent, pe propriile picioare, cu un proiect politic propriu care să răspundă la problemele sociale, economice din societate. Ne diferențiază de cei care azi au puterea profesionalismul, buna credință și respectul față de cetățeni”.

Ioana Constantin, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, a apreciat în discursul său că PMP Suceava este una dintre poveștile de succes ale PMP, o filială care, sub coordonarea echipei Andronache, și-a triplat scorul: “Sunteți povestea de succes a PMP. Ați reușit să vă triplați scorul față de 2016”. Ioana Constantin a mai vorbit în discursul său și despre faptul că azi România nu mai are oameni de stat capabili si curajoși, dar și că PMP va rămâne pe picioarele sale, un partid de dreapta care respectă valorile creștin democrației.

Ca urmare a votului exprimat, Consiliul Executiv Județean al Filialei PMP Suceava are următoarea componență:

Nr. crt.FUNCȚIA DIN CADRUL C.E.J.NUME ȘI PRENUME MEMBRU C.E.J.
1PreședinteAndronache Marian
2Secretar generalGâtlan Anca-Mihaela
3Secretar general adjunctHrebenciuc Florin-Alexandru
4VicepreședinteAndrei Sorin
5VicepreședinteApetrei Cristian
6VicepreședinteHreniuc Ioan
7VicepreședinteLazar Gheorghe
8VicepreședinteLefter Doru
9VicepreședinteNicolau Bogdan-Adrian
10VicepreședinteOlari George
11VicepreședinteSidor Cristian-Gheorghe
12VicepreședinteȘalar Florin
13VicepreședinteTimoficiuc Ilie-Cristian
14VicepreședinteUrsache Petru-Octavian
15Secretar executivCiobîcă Toader-Viorel
16Secretar executivCoca Sorin
17Secretar executivCristurean Vasile-Dan
18Secretar executivHandragel Viorel
19Secretar executivIonescu Cornel
20Secretar executivLarion Ioan
21Secretar executivMârza Ioan
22Secretar executivMunteanu Constantin
23Secretar executivNacu Ilie
24Secretar executivPostelnicu Petrică Tinel
25Secretar executivȘandru Vasile-Sorin
26Secretar executivVancea Cristian
27TrezorierCojocariu Camelia-Alina

Conferința de Alegeri a PMP Suceava a avut loc la Dumbrăveni, localitate situată în zona verde de incidență a cazurilor COVID-19, cu participarea a 296 de delegați din Organizațiile PMP din Județ și respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov2. A fost aleasă structura Consiliului Executiv Județean, a Comisiei Județene de Arbitraj și Integritate și a Comisiei Județene de Cenzori, pentru următorii 4 ani.

Articole Similare

Back to top button