Articole GeneraleInterneSocialStiriStiri Locale

Doar elevii cu domiciliul stabil în municipiul Suceava beneficiază de abonament gratuit la transportul public în comun

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a făcut câteva precizări referitoare la gratuitatea transportului în comun pentru elevii din învățământul preuniversitar, insistând asupra faptului că beneficiază de abonament gratuit doar elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care au domiciliul stabil în municipiul Suceava.

„Școala a început și odată cu ea au apărut și multe întrebări cu privire la gratuitatea abonamentelor pentru elevi. Menționez faptul că elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, doar cei cu domiciliul stabil în municipiul Suceava beneficiază de abonament gratuit la transportul public în comun, oferit de Primăria Municipiului Suceava”, a spus Lucian Harșovschi de la bun început.

Potrivit acestuia, se acordă un singur tip de abonament lunar gratuit, ce este valabil o lună calendaristică, pe toate traseele din interiorul orașului și se eliberează pe baza buletinului și a adeverinței școlare, la unul dintre punctele: Centru – stația de autobuz (07:00-18:00) și gangul de pe str. Meseriașilor (07:00 – 15:00); Obcini stația de autobuz Bulevardul Academician Vasile Grecu (07:00 – 15:00). „Toți elevii ar trebuie să beneficieze de gratuitate, motiv pentru care, toate primăriile ar trebuie să ofere această facilitate”, a informat Lucian Harșovschi. (D.P.)

Articole Similare

Back to top button