InterneStiriStiri Locale

Anul viitor, va fi dată în folosință, piața din George Enescu

Modernizarea pieței din George Enescu, una dintre principalele investiții ale municipalității sucevene, demarate din fonduri proprii, va fi finalizată anul acesta, dar punerea în folosință se va face în 2022, după aducerea dotărilor necesare noilor spații.

De altfel, în ședința de Consiliu Local de joi, 16 septembrie, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre de prelungire a contractului de închiriere pe o suprafață de teren de 1.500 de metri pătrați care aparține societății Complex Zimbrul SRL, până la finalizarea construcției pieței din George Enescu.

Este necesară aceasta masura, deoarece lucrările de modernizare a Pieței George Enescu au putut fi începute la finele anului 2019, doar după mutarea comercianților, cu tot cu chioșcuri și tarabe, pe terenul privat, alăturat. Contractul de închiriere a terenului respectiv expiră în data de 21 octombrie 2021.

Prețul de închiriere a parcelei de teren va fi de 5 euro/mp/lună, exclusiv TVA.

Investiția de modernizare a Pieței George Enescu, cu tot cu cea de-a treia parcare subterană din oraș, cu 70 de locuri, va fi continuată anul viitor cu refacerea întregii zone din jur, inclusiv Aleea Saturn și Aleea Venus.

Articole Similare

Back to top button