Articole Generale

Când aveți nevoie de înlocuirea parbrizului apelați la profesioniști – Master Auto Glass este soluția

Înlocuirea parbrizului este domeniul în care Master Auto Glass excelează. Pentru cei din Suceava, brandul este deja unul cunoscut. Sucevenii nu sunt însă singurii care cunosc această echipă, căci acceptă provocarea de a se deplasa la domiciliul clientului. Oferă implicit garanție pentru lucrarea efectuată.

Aici puteți înlocui parbrizul autovehiculului sau al camioanelor

Din cauza drumurilor de o calitate precară, din cauza condițiilor meteo sau pur și simplu un accident nefericit soldat cu o piatră în parbriz va impune nevoia de a remedia situația. Orice conducător auto responsabil știe că un parbriz crăpat înseamnă un risc crescut de a produce accidente. Vizibilitatea este afectată.

În plus, să circulați pe drumurile publice cu parbrizul fisurat înseamnă că sunteți pasibili de o amendă. Riscați prea mult față de decizia responsabilă de a repara totul. De fapt, de înlocuit. Serviciul de inlocuit parbrize Suceava este oferit de echipa Master Auto Glass în condiții optime. Practic înlocuirea nici nu durează și este executată atât de bine, încât nimic nu trădează intervenția.

Timp de execuție mai mic decât ați crede

Echipa de la Master Auto Glass poate executa înlocuiri de parbrize într-un timp scurt. Timpul înseamnă bani pentru toată lumea!

După înlocuire sunt câteva aspecte cruciale de care să țineți cont, iar acestea au influență asupra calității execuției. Este contraindicată și spălarea parbrizului. Însă tot efortul merită. Veți primi garanție de 2 ani pentru parbrizul nou înlocuit.

Înlocuiți, nu reparați!

Veți găsi ca soluție de moment poate recomandarea de a repara o fisură, căci indiferenți față de aceasta oricum nu puteți fi. Fiind expus la diverse temperaturi și chiar și la oscilații de temperatură, fiind sub efectul vibrațiilor când circulați pe diverse drumuri, orice fisură oricât de mică se poate extinde și se transformă într-un dezastru.

Fisurile obstrucționează vizibilitatea, dar sunt și motivul pentru care nu vă sunt eliberate actele mașinii ca urmare a inspecției periodice pe care o veți face. Fără acestea, circulați ilegal. Un lung șir de probleme. Reparația poate fi doar o chestiune de moment, ce menține fisura limitată, însă nimic nu poate fi comparat cu un parbriz nou.

Urgentați vizita la service dacă:

  • Fisura din parbriz este localizată în câmpul vizual al șoferului.
  • Dacă fisursa este la mai puțin de 25 cm de la margine.
  • Dacă zona afectată este de 30% din suprafața totală a parbrizului.
  • Dacă sunt mai multe fisuri, chiar dacă acestea sunt în zone diferite.

Oferta Master Auto Glass

O vizită aici vă lămurește cum stă treaba. Înlocuirea poate dura în medie 50 de minute sau până la 4 ore, în cazul autoutilitarelor. Parbrizul nou ce trebuie montat îl veți găsi tot aici disponibil. 5000 de parbrize, dar și lunete sau geamuri laterale pot fi regăsite aici, acestea sunt de calitate garantată și nu vor face diferența între cele pe care mașina le are din fabrică și cele pe care acum le veți avea montate. Este și motivul pentru care garanția pe care o veți primi este una extinsă de până la 2 ani.

Cereți o ofertă de preț din pagina oficială masterautoglass.ro.

Contact:

0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

Articole Similare

Back to top button