InternePoliticStiriStiri Locale

Dacian Cioloș: Conducerea USR-PLUS i-a transmis Teodorei Munteanu să se retragă din postul de viceprim

„Noi i-am și transmis colegei că așteptăm să ia ea deciziile să se retragă. Pentru că din punct de vedere etic, moral nu este deloc corect ce s-a întâmplat. Vom avea o propunere din partea filialei județe, dar noi informal i-am transmis deja că așteptăm să își facă autoanaliza și să ia o decizie personală înainte de a ajunge la decizia Biroului Național. E o persoană responsabilă. Pornesc de la premisa asta. Și dacă nu e, ne vom asuma noi o decizie”, a spus Dacian Cioloș.

Declarația acestuia vine după ce Biroul Judeţean al USR-PLUS Suceava a votat, în şedinţa de joi seara, sancţionarea viceprimarului Sucevei Teodora Munteanu după acest scandal.  

Președintele USR-PLUS Suceava, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă, a declarat: „În urma votului s-a luat decizia ca Biroul Județean al USR-PLUS Suceava să transmită către Biroul Politic Național o propunere pentru aplicarea unei sancțiuni pentru Teodora Munteanu, fie votul de blam, fie retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al Sucevei”

Articole Similare

Back to top button