Articole Generale

Documente traduse de specialiști prin servicii-traduceri.ro

Traducerea unor acte importante nu este atât de simplă precum pare. Uneori sunt necesare traduceri specializate, care nu pot fi efectuate de o persoană neatestată în domeniu. Biroul de traduceri Inova conștientizează nevoia de traduceri în toate țările din Europa și din acest motiv oferă servicii complete și eficiente. Obține documente traduse de specialiști prin servicii-traduceri.ro!

În funcție de ceea ce ți se cere la locul de muncă, cursuri, școli, universități și alte instituții, poți apela la următoarele servicii:

  • Traduceri autorizate și legalizate.
  • Interpretariat.
  • Apostile și supralegalizări.
  • Traduceri pentru companii.
  • Traduceri specializate.

Traducerile autorizate și legalizate includ actele bancare, de studii, actele de firmă, adeverințe, acte auto, programe analitice, de societate, diplome și suplimente la diplome, actele de stare civilă, acte de salariat și multe alte tipuri. Documentele pot fi legalizate doar dacă sunt autentice. Oricât de complex ți s-ar părea documentul de la șeful tău, vei avea parte de servicii traduceri la înalte standarde de calitate. Nu va fi omis niciun cuvânt sau propoziție, fie că este important de știut sau nu.

În ceea ce privește interpretariatul, acesta este necesar la oficiul de stare civilă, la inspectoratul general pentru imigrări, la tribunal sau la poliție. Acesta se face pentru a fi de ajutor unui cetățean străin care nu vorbește limba română. Pe site-ul servicii-traduceri.ro vei vedea toate detaliile pentru a te programa în vederea obținerii interpretariatului.

Apostilele și suprelegalizările sunt necesare persoanelor care doresc să se căsătorească în străinătate, să se angajeze sau să studieze în altă țară, să obțină cetățenie străină sau să iasă din țara noastră cu mașina altei persoane.

Obține documente traduse de specialiști prin servicii-traduceri.ro!

Companiile pot beneficia și ele de serviciile de traduceri din partea specialiștilor de la biroul Inova. Fie că vorbim de companii românești sau din altă țară, termenii de traducere vor fi respectați în mod riguros. Firma oferă project manager, traducători specializați în diferite domenii, păstrarea documentației pentru reemiterea documentelor după caz, consultanță pentru modul de traducere și/sau legalizare a actelor, garanție pentru calitatea traducerilor și confidențialitate.

Biroul de traduceri Inova dispune de un număr mare de traducători specializați pe diferite domenii, ce cunosc peste 30 de limbi. Traducerile pot fi tehnice, juridice, comerciale, de marketing și relații publice, politică socială, traduceri medicale și farmaceutice, bancare și economice, asigurări, din domeniul IT și multe altele.

Fiecare dintre aceste tipuri sunt exemplificate pe site, iar în acest fel poți afla ce tip de traducere ai nevoie. În funcție de cantitatea necesară tradusă, termenul de livrare a acesteia și limba în care și din care urmează a fi tradus textul, poți solicita o cotație de preț. Prin încărcarea documentului pe site și specificarea detaliilor, specialiștii te vor contacta pentru a-ți comunica prețul. Dacă dorești să beneficiezi de documente traduse de specialiști prin servicii-traduceri.ro vei putea contacta echipa prin formularul de contact de pe site. De asemenea, aceștia sunt disponibili și la numărul de telefon pe care îl găsești tot pe site sau la adresa de e-mail office@servicii-traduceri.ro.

Articole Similare

Back to top button