Evenimente

ȘCOALA DE ETICHETĂ ȘI BUNE MANIERE, ASOCIAȚIA O VIAȚĂ ALTFEL, ASOCIAȚIA SEVA, ASOCIAȚIA MAMELE CITESC ȘI ASOCIAȚIA IDEVA ORGANIZEAZĂ VINERI, 11 IUNIE, EVENIMENTUL ”CHAPEAU FEMINITE”

Școala de Etichetă și Bune maniere, Asociația O viață altfel, Asociația SEVA, Asociația Mamele Citesc și Asociația IDEVA organizează vineri, 11 iunie, incepând cu ora 18.00, la Eden Garden, un eveniment caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru costurile cu terapia copiilor cu dizabilități.

”Chapeau féminité!” este tema evenimentului.
”Chapeau bas” sau ”Chapeau” spun francezii, adică ”Jos pălăria!”. Este o expresie, figurată, a unui gest spontan care se poate traduce verbal astfel: ”Toată admirația!”

Vrem să transmitem toată admirația noastră tuturor mamelor care au copii cu dizabilități! Femei puternice, pentru că au fost nevoite să devină astfel, pentru copii!
Vrem să le aducem acestor mame o rază de speranță, bucuria de a simți că nu sunt singure, că există o comunitate de oameni de omenie care sunt gata să le ajute, să le susțină efortul permanent, lupta de fiecare zi pentru un cât mai bine posibil al copiilor dumnealor.

Evenimentul va debuta cu o prezentare de pălării, voalete și flori de mătase – creații ale doamnei Gabriela Arion care vine de la Deva cu peste 80 de creații deosebite, pentru doamnele sucevene.

Marea surpriză a serii va fi concertul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra!
In pauza dintre prezentare si concert, publicul va putea savura gustări rafinate și degusta vinuri delicate!
Se poate participa la eveniment doar pe bază de invitație. Invitația se obține după inregistrarea prealabilă, intr-un formular googleforms, iar rezervarea locului este asigurată odată cu depunerea în cont bancar a donației de minim 200 de lei.

Evenimentul impune un dress code: ținute elegante de seară, cu sacou in cazul domnilor și rochii elegante de seară, doamnele.

Acest dress code neapărat va fi însoțit de empatie, de bunătate, de dorința de a dărui, de a ajuta!

Bunătatea este regina eleganței și rafinamentului!


Link formular de înregistrare:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN03djVpdLgMWgsG2nDOr81t18Y4M4RIwgwy2DrWLM1hEqaw/viewform


Pentru detalii, sunați la 0740067208 sau la 0755279999.

Evenimentul se desfășoară în aer liber, cu respectarea tuturor prevederilor legale privind distanțarea, purtarea măștii și conform cu toate cerințele impuse participării la un astfel de eveniment.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button