InterneStiriStiri Locale

Lucian Harșovschi: Un oraș civilizat este, în primul rând, un oraș curat

“Cu siguranță cu toții suntem de acord cu această afirmație, însă câți dintre noi contribuim ca aceasta să devină realitate?” este întrebarea viceprimarului Lucian Harșovschi.

Acesta a postat în cursul zilei de astăzi pe o rețea de sociaizare o serie de poze prin care se arată că din nou, sucevenii și-au cam uitat simțul civic.

“Într-adevăr, responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic. Iar cum lipsa civilizației se “plătește”, colegii mei inspectori au aplicat sancțiuni în valoare de 55.500 lei, un total de 39 de sancțiuni, 26 pentru persoane juridice și 13 pentru persoane fizice.” a declarat viceprimarul Sucevei.

Acesta sugerat că, în vederea unei informarii corect, să se acceseze https://www.suceavacurata.ro/ – site-ul de unde sucevenii pot lua informațiile necesare cu privire la depozitarea conformă a deșeurilor, programul de colectare, dar și informații despre colectarea selectivă a deșeurilor.

“Împreună menținem orașul curat și contribuim la bunăstarea mediului înconjurător!Responsabili și sănătoși!” a conchis Lucian Harșovschi.

Articole Similare

Back to top button