CulturaEvenimente

CEA DE A XI-A EDIȚIE A FESTIVALULUI „ZILE ȘI NOPȚI STUDENȚEȘTI” (ZNST) ÎNCEPE ASTĂZI, LA UNIVERSITATEA „ȘTEFAN CEL MARE” SUCEAVA

Cea de a XI-a ediție a Festivalului „Zile și nopți studențești” (ZNSt) începe astăzi, 24 mai 2021, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV). Mai mult de 50 de evenimente se vor desfășura on-site şi on-line pe parcursul săptămânii, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2021, incluzând concursuri studențești individuale și pe echipe, evenimente educaționale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru și film, jocuri și activități sportive, conferințe și ateliere de lucru, acțiuni civice și seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile şi a condiţiilor impuse de măsurile de siguranţă sanitară.

Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina de facebook https://www.facebook.com/znst.asussv.ro .

Festivalul „Zile și nopți studențești” este un proiect coordonat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava.

ZNSt @ USV 2021propune o abordare non-formală,cu scopul de a atrage și implica studenții în activități extra-curriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială sau civică, precum și de a dezvolta voluntariatul și capacitățile organizatorice ale studenților Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. 

Articole Similare

Back to top button