Politic

Angelica Fădor, Deputat PNL: Economia României continuă trendul puternic de creștere

Deputatul sucevean PNL Angelica Fădor declară că “economia României continuă trendul puternic de creștere și înregistrează în primul trimestru din 2021 și o creștere de 2,8% față de ultimul trimestru din 2020 (când am avut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, respectiv 4,8%).”

Aceasta este de părere că datele economice demonstrează că măsurile liberale luate de guvernele Orban și Cîțu s-au dovedit a fi cele corecte.

“Guvernele liberale au schimbat radical paradigma guvernării. Guvernele socialiste s-au bazat pe taxare și redistribuirea sărăciei, prin conducerea banilor către consum imediat, ceea ce a dus la neglijarea investițiilor în infrastructura țării. Politica PSD a avut consecințe dramatice în scăderea competitivității firmelor românești și a nivelului de trai, sau chiar tragice, dacă ne raportăm la infrastructura spitalicească lăsată în pargină. Guvernele liberale conduse de Ludovic Orban și Florin Cîțu au pus accentul pe investiții, pe dezvoltare și pe viitor.” a mai explicat Angelica Fădor.

“Avem toate condițiile pentru a avea în următorii patru ani o explozie a creșterii economice, care se va traduce în bunăstare. Asta înseamnă un număr și mai mare de locuri de muncă bine-plătite, dar și o economie puternică care să susțină dezvoltarea infrastructurii și modernizarea sistemelor publice de Educație și Sănătate.” a conchis deputatul sucevean.

Articole Similare

Back to top button