Articole Generale

Dr. Felix – tehnica inovativă Q-FUE pentru restaurare capilară

Clinica Dr. Felix a adus cele mai avansate tehnici de transplant de păr, în România. Acest aspect este un bun prilej de a beneficia de servicii de top, fără costurile în plus date pentru transport, cazare și alte lucruri, în străinătate. Orice persoană poate beneficia de un transplant de păr realizat prin ultimele tehnici non-invazive, care aduc rezultate de păr naturale.

Podoaba capilară este unul dintre elementele foarte importante ale aspectului fizic. Lipsa acesteia poate aduce schimbări radicale în comportamentul unei persoane, deoarece stima de sine scade și apare un sentiment de rușine și nemulțumire cu privire la propria persoană.

Un transplant – o schimbare pozitivă pe viață

Cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant pot aduce o schimbare în viața persoanelor care au probleme cu lipsa părului, datorită tehnicilor inovative cu care lucrează. Restaurarea părului înseamnă mult mai mult decât redobândirea podoabei capilare. Înseamnă o viață schimbată, o atitudine pozitivă și o stare generală de bine. Toate acestea combinate cu încredere și reluarea vieții sociale.

Un aspect important care deosebește clinica Dr. Felix Hair Implant de altele de profil din România, este faptul că aici lucrează doar medici ultraspecializați și anume chirurgi plasticieni. Aceștia au dobândit experiență pe parcursul anilor și l-au avut ca exemplu de urmat pe unul dintre lectorii unor congrese prestigioase din domeniu, Dr. Felix.

Pentru persoanele care aleg această variantă de a face un transplant de par, sunt importante de știut anumite aspecte. Rezultatele vor fi foarte aproape de aspectul natural, deoarece fiecare fir de păr este implantat manual, în direcția sa naturală de creștere. Tehnica utilizată se numește Q-FUE și s-a dovedit a fi printre cele mai puțin invazive. Rezultatele sunt imediate și pacientul își poate relua activitățile, fără cicatrici, dureri sau sângerări. Este un procedeu ce se menține toată viața. O astfel de schimbare de moment are efecte pozitive pentru tot restul vieții.

Cauze ce duc la căderea părului

Unul dintre cele mai neplăcute momente este atunci când părul începe să cadă din ce în ce mai des. În special când este vorba despre bărbații tineri, la începutul vieții, acest lucru poate însemna panică, tristețe – un amalgam de astfel de sentimente care vin la pachet cu această pierdere a părului.

Unul dintre motivele pentru care părul cade este alopecia. Aceasta se transmite genetic și nu există nici o metodă care să o oprească. Alte motive sunt stresul, stilul de viață nesănătos, problemele cu care te confrunți zilnic. Indiferent de motiv, cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant pot reda podoaba capilară și încrederea totodată.

Procedee destinate atât bărbaților cât și femeilor

Orice persoană poate întâmpina această problemă. Restaurarea părului capilar prin tehnica Q-FUE este una dintre cele mai bune soluții. Totuși, acesta nu este singurul serviciu întâlnit la clinică. Este un lucru bine știut că bărbații se mândresc cu barba lor, pe care o îngrijesc cu atenție, fiind un semn al masculinității.

Totuși, aceasta poate prezenta diferite goluri sau se poate rări în timp. Din acest motiv Dr. Felix realizează și transplant de barbă. Pentru femei, transplantul de sprâncene poate fi soluția salvatoare în cazul în care acestea nu cresc suficient de mult, astfel încât să ofere aspectul așteptat.

Orice astfel de schimbare este necesară, deoarece poate schimba complet cursul vieții. O singură intervenție de acest gen rezolvă mai multe dificultăți cu care te-ai întâlnit. Este o intervenție pe care trebuie să o faci doar o dată. Pentru mai multe informații accesați site-ul.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Articole Similare

Back to top button