InterneStiriStiri Locale

ION LUNGU: Campania de curățenie “Toți pentru Curățenia Orașului”, a ajuns astăzi în cele două Păduri parc Șipote și Zamca

Ion Lungu a participat astăzi alături de cei doi viceprimari, la campania de curățenie de primăvară “Toți pentru curățenia orașului”, în pădurea parc Șipote și pădurea parc Zamca, care începând de toamna trecută sunt în administrarea Primăriei Suceava.

Dacă în zona Șipote s-au făcut periodic acțiuni de ecologizare de către primărie și reprezentanți ai societății civile, în zona Zamca a a fost găsită foarte multă mizerie. Ion Lungu a transmis că primăria va face curat în ambele zone, iar sucevenii au responsabilitatea de a menține pădurea curată.

Se vor monta deasemenea camere video în cele două păduri parc, poliția locală va monitoriza și va amenda acolo unde se încalcă regulile de gestionare corespunzătoare a acestor păduri din punct de vedere al salubrizării.

După amenajarea pădurii parc Șipote, se va amenaja și pădurea parc Zamca, unde vrem să facem un amfiteatru în aer liber, piste pentru bicicliști, alei pentru alergat și alte amenajări pentru petrecerea timpului liber.

Articole Similare

Back to top button