InterneStiriStiri Locale

IOAN STAN:DATELE PANDEMIEI AU FOST FALSIFICATE DE CĂTRE GUVERNUL ORBAN CU BUNĂ ȘTIINȚĂ, DIN INTERESE ELECTORALE MESCHINE

“În urma răfuielilor din Guvernul României dintre PNL și USR au ieșit la lumină niște informații pe care PSD le-a prezentat de multă vreme opiniei publice, anume că datele pandemiei au fost falsificate de către  Guvernul Orban cu bună știință, din interese electorale meschine. Au făcut acest lucru din cauza faptului că scădeau abrupt în sondaje și o eventuală amânare a alegerilor ar fi condus la o înfrângere mult mai categorică decât cea suferită anul anterior.

Fără îndoială că măsluirea acestor date a fost un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului, peneliștii demonstrând, a nu știu câta oară de la izbucnirea acestei pandemii, că nu-i interesează nimic altceva decât „puterea”, obținută sub orice chip și sub orice formă. Nicidecum interesele românilor sau nevoile lor.

Din păcate, pe baza acestor date eronate, s-au luat decizii cu privire la sănătatea publică, s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești, au fost închise școlile, au fost distruse afaceri, etc., totul având la bază niște minciuni ticluite în așa fel încât să se poată desfășura alegerile locale și parlamentare și nimic altceva în plus.

Aceste fapte sunt mult prea grave ca să mai poată fi ascunse, așa că PSD va cere înființarea unei comisii de anchetă în Parlament, pentru a scoate la iveală toate escrocheriile liberale și ne așteptăm ca în acest demers să fim susținuți inclusiv de așa zișii „transparenți” de la USR. Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați trebuie să răspundă în fața legii!”

Senator, Ioan Stan

Articole Similare

Back to top button