Comunicate de presa

Pictorul Fericit, oază de relaxare pentru cei care vor să își depășească limitele imaginației

Pictorul Fericit vă oferă experiența picturii cum nu ați fi crezut că o puteți întâlni! Unic în Suceava, acest eshop deține și un generos depozit cu sute de picturi pe numere. Își propune astfel să aducă spre publicul larg metode noi de relaxare și anume modele versatile de picturi pe numere. Eshop-ul promite să ofere experiențe unice de relaxare chiar și pentru cei care nu au talent sau înclinație spre arta de a picta, asigurându-le un rezultat neașteptat la final.

O astfel de activitate este recomandată pentru oricine, de la mic la mare pentru că imaginația nu are limite și vârstă. Arta de a picta este, cu siguranță, o metodă inedită de relaxare și terapeutul ”care ne vindecă” de stresul acumulat zilnic și de gândurile negative, de ce nu.

O oră pe zi dedicată pictatului pe numere, după o zi încărcată și stresantă, poate face minuni, iar pictorulfericit.ro oferă o gamă largă de produse, având un stoc impresionant de picturi pe numere destinate adulților și copiilor. În plus, tematicile sunt destul de versatile, încât să poți alege în funcție de preferințe.

Pentru cei mici predomină picturile pe numere în diverse culori și de o dificultate scăzută, care includ peisaje din natură, diferite personaje din desene animate, animale sau mașini. Pentru adulți, picturile pe numere sunt diferite, cu dificultate mai mare, care includ atât pentru el, cât și pentru ea, picturi abstracte, cu flori, clădiri, orașe, păsări etc.

Pictorul Fericit îți pune la dispoziție și un magazin online

Nu este necesar să te deplasezi la depozitul din Suceava pentru a-ți achiziționa o astfel de pictură. Chiar acum poți comanda de aici o pictura pe numere, online. Pictorul Fericit are și un magazin online de unde poți comanda din orice colț al țării.

Fiecare pictură vine în kit complet, ce include pânza pe șasiu, culorile specifice picturii, 3 pensule de mărimi diferite și șablonul cu imaginea finală după care vă puteți ghida. În plus, pânza este notată cu numerele specifice pentru a putea aplica culoarea potrivită și pentru a obține rezultatul ca în revistă.

Descoperă arta realizată cu propriile tale mâini

După ce ați finalizat pictura, ea devine un tablou pe care îl puteți expune oriunde în locuință, fiind admirată atât de voi, cât și de musafirii care vă calcă pragul. În plus, o pictură pe numere de la Pictorul Fericit poate fi o sugestie de cadou inedit pentru cineva drag.

Același magazin online pune la dispoziția publicului și șevalete ajustabile din aluminiu sau lemn pentru ca pictatul să fie ridicat la rang de artă și pentru a eficientiza, totodată întreg procesul.

Cât despre prețuri, sunt accesibile pentru orice buzunar, iar transportul este gratuit la orice comandă, oriunde în țară. Așadar, oricine poate mânui un penson pentru a da viață unei pânze care nu are culoare, pentru a-și depăși limitele imaginației. Poți beneficia de efectele acestei terapii relaxante care duce spre culmile fericirii și liniștii, cu picturile pe numere de la Pictorul Fericit.

Pentru mai multe detalii cu privire la picturi accesați site-ul pictorulfericit.ro.

Date contact Pictorul Fericit

Strada Mărășeșți, Nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava.

contact@pictorulfericit.ro 0754 459 540.

Articole Similare

Back to top button