Comunicate de presa

Pentru smartphone-ul tău, tot ce e mai bun – alege Glassgsm!

Service-urile gsm promit reparații diverse, însă ceea ce aveți nevoie atunci când remarcați chiar și o defecțiune minoră la telefon este să aveți încredere în mâna cui lăsați gadgetul00. La Glassgsm veți găsi o echipă de profesioniști gata să vă ajute. Și asta la propriu, pentru că sunt recunoscuți, printre altele, pentru rapiditatea cu care își deservesc publicul.

Servicii la Glassgsm sau cu ce probleme puteți veni aici

Cei de la Glassgsm pot decoda telefoane – orice model de Samsung sau iPhone-, pot repara unele dintre cele mai populare mărci de smartphone-uri precum Samsung, Huawei sau iPhone. Iar pentru fiecare categorie în parte veți găsi o lungă listă a tipurilor de intervenții ce pot fi solicitate aici.

Ce-i drept, printre cele mai căutate tipuri de servicii sunt cele de înlocuire de sticlă, display și touchscreen. Este poate scenariul în care ne regăsim cu toții cel mai adesea, când telefonul cunoaște, din neatenție, diversele suprafețe dure. Asta duce la defecțiuni uneori minore, alteori ce țin de funcționalitatea dispozitivului. În ambele cazuri însă veți avea nevoie de un specialist.

Dincolo de lunga listă de servicii de reparații la Glassgsm, veți găsi de asemenea și un înalt nivel de profesionalism. Știți cum se spune, pentru unele servicii nu puteți pune un preț, sunt inestimabile: amabilitatea, corectitudinea, asistență profesională și gratuită sunt printre acele motive care vă fac să reveniți aici oricând, dacă este cazul sau cel puțin să recomandați mai departe acest service pentru reparatii telefoane Suceava. Ați fi încă unul din cei peste 5000 de clienți fericiți!

Timp rapid de execuție

La Glassgsm nu trebuie să așteptați prea mult până când reparația este gata. În funcție de gravitatea situației, reparația poate fi realizată în cel mult o oră. Pentru cei care decid să își trimită device-ul în service  utilizând serviciile de curierat, toată povestea durează până la 3 zile până când telefonul ajunge înapoi la proprietar, reparat, impecabil.

Timpul rapid de execuție a unei reparații este totodată un alt mod prin care acest service se aliniază tendințelor și cerințelor publicului modern. Suntem grăbiți, mereu ocupați, aglomerați și în tot acest context al vieții pe repede înainte lăsăm în seama telefonului o întreagă organizare, planificare a zilelor, este portalul de conexiune cu munca și deține date de care avem nevoie în orice moment. Iar când se strică, treburile devin încurcate.

Cei de la Glassgsm pot oferi și telefon în schimb pentru ca pe perioada reparației utilizatorul să nu rămână fără device.

Un service profesional

Reparațiile gsm sunt uneori cruciale, căci indiferent de opțiunile ulterioare în materie de telefon, nu veți pierde toată investiția inițială. Așadar fie doriți în continuare să îl utilizați, fie să îl vindeți la mâna a doua, aveți nevoie de cineva care să repare impecabil. Iar cei de la Glassgsm se poartă cu mănuși albe, la propriu. Au o grijă aparte pentru detalii astfel că veți observa că după reparație, device-ul este curat ca lacrima, ca și când ar fi nou. De asemenea, orice reparație vine însoțită de garanție. Detalii în cadrul paginii oficiale.

Contact:

0745 554 645

Strada Ana Ipătescu 5, etaj 1, biroul 109, Suceava

Luni – Vineri: 09:30 – 18:30

Articole Similare

Back to top button