SPORT

CHAMPIONS LEAGUE: O CONFIRMARE SI O SURPRIZA DORTMUND AVANSEAZA, JUVENTUS CLACHEAZA!

Surpriza primei zile a retururilor optimilor de finala din Champions’ League s-a inregistrat la Torino, unde Juventus ar fi avut nevoie de o victorie la limita, cu 1-0, pentru a merge mai depaarte. Jucind insa timorat, haotic, si cu un CR7 complet debusolat, Juventus a fost mai intii condusa cu 1-0, apoi a revenit si a cistigat cu 2-1, egalind scorul general (3-3).

Au urmat prelungirile, in care, dupa egalarea din lovitura libera la care portarul Szczesny a gresit grav, Juve a revenit la conducere, 3-2, scor cu care s-a si incheiat meciul, in urma caruia Porto se califica datorita dublarii golurilor inscrise in deplasare (2, fata de 1 al lui Juve in meciul tur).Si la Dortmund s-a desfasurat un thriller, gazdele conducind cu 1-0 la pauza (cum cine? Halland!), dupa care Halland a mai avut un gol anulat, a ratat si un penalty, apoi a mai inscris o data, din actiune!

Numai ca Sevilla a inscris si ea, apoi, in prelungiri, a egalat (2-2, in tur fiind 3-2 pentru Dortmund, la Sevilla!), lipsindu-i foarte putin pentru a trimite meciul in prelungiri, deoarece la ultima faza a meciului oaspetii au avut o ratare incredibila! S-a calificat Borussia Dortmund, cu scorul general de 5-4.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button