Stiri Locale

Marian Andronache a fost reales vicepreședinte în cadrul conducerii naționale PMP

“Astăzi am fost ales vicepreședinte în cadrul conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară. Congresul care tocmai s-a încheiat reprezintă momentul zero pentru PMP: un nou președinte, o conducere nouă, reformă și consolidare pentru a ne atinge toate obiectivele politice din următorii ani.Astăzi începem munca de consolidare a #PMP la nivel regional și național. Sunt onorat să fiu reprezentant al echipei mele în conducerea” a declarat Marian Andronache pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Cristian Diaconescu a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP), în cadrul congresului formaţiunii desfăşurat la Sinaia, el fiind desemnat totodată candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024.
Diaconescu a fost singurul care şi-a anunţat intenţia de a candida împreună cu o echipă, moţiunea condusă de acesta intitulându-se “România respectată”.


“Am văzut şi eu mica propagandă anterioară acestui congres. Ne-am întrunit aici să ne punem de acord în legătură cu ce facem în continuare, în legătură cu solidaritatea noastră, în legătură cu coeziunea noastră. Nu ne-am întâlnit aici să ieşim la tarabă pentru un alt partid politic. E o discuţie separată, e o discuţie care nu poate lipsi atunci când se identifică valori comune ce pot fi împărtăşite la un moment dat, este o discuţie care este natural să se poarte pentru că solidaritatea şi coeziunea pe partea dreaptă susţinută şi de Eugen (n.r. – Tomac) şi de conducerea partidului a fost transmisă ca mesaj tuturor. Vă las pe dumneavoastră să decideţi ce fel de răspuns s-a primit. Dar în acest moment este vorba despre noi prin noi înşine, dacă cineva din partea dreaptă recunoaşte acest adaggio”, a declarat Diaconescu.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24649150-cristian-diaconescu-ales-presedinte-pmp-congresul-partidului-votat-pentru-renuntarea-fuziunea-unpr.htm

Articole Similare

Back to top button