Evenimente

Grivita53 – Primul teatru construit impreuna

Ateneul s-a construit leu cu leu. Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, zid cu zid și acum mărțișor cu mărțișor.Martișoarele sunt cărămizi în miniatură, obiecte unicat, create manual de copiii de la Galeria Basil. Atitudinea lor este lecția noastră. Ei nu așteaptă, acționează. Exemplul lor ne arată că nu își construiesc doar teatrul, ci țara.

Un martișor = 53 lei. Banii strânși în urma vânzării merg în construcția teatrului Grivița 53 – primul teatru construit împreună de la zero. Le puteți ridica fizic (începând de astăzi până pe 26 februarie de la sediul nostru sau de la Muzeul Țăranului Român în weekendul 27, 28 februarie și pe 1 Martie) sau le puteți comanda prin curier și plata se face fie în contul RO86RZBR0000060019288653 (Asociația Culturală Grivița 53 ) sau folosind cardul, in formularul alăturat. În această situație vă rugăm să ne trimiteți dovada plății pe teatru@grivița53.ro și să atașați un număr de telefon unde vă putem contacta pentru livrare.Dacă aveți nevoie de detalii, ne puteți contacta la numărul 0727.100.856.

Mărțișoarele vor fi dăruite cu autograf.Artiștii – ctitori care susțin această campanie sunt Marian Râlea, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Rodica Mandache, Vlad Logigan, Mirela Zeta, Turor Aaron Istodor, Antoaneta Cojocaru, Ioana Marchidan, Cabiria Morgenstern, Alexandra Fasolă, George Ivașcu, Medeea Marinescu, Dana Rusu, Alexandru Sinca, Crina Semciuc, Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Adriana Trandafir, Magda Catone, Irina Margareta Nistor, Maria Miu, iuliana Vîlsan, Corina Moise, Chris Simion – Mercurian și alții.Există oameni care fac și oameni care zic că fac. Există oameni care sunt și care cred că sunt. Există oameni care trăiesc pentru a lăsa ceva în urma lor. Grivița53 nu este despre troc îmi dai – îți dau, este despre încredere. Încrederea că vom construi ceea ce spunem.Împreună VINDEM CĂRĂMIZI să CONSTRUIM UN TEATRU. Ultimul demers în acest sens a fost acum 75 de ani semnat Liviu Ciulei. E rândul nostru.

Articole Similare

Back to top button