SPORT

TENIS: AUSTRALIAN OPENDUPA THRILLER, SEMIFINALELE

Aseara, cind va recomandasem sfertul de finala dintre Nadal si Tsitsipas, evident ca ma gindisem la un meci interesant, spectaculos si, desigur, tensionat. De aici insa pina la thriller-ul desfasurat in realitate a fost cale lunga de tot. Pe scurt: Nadal a condus cu 2-0 si parea ca se apropie o noua finala clasica: Djokovici – Nadal.

Numai ca grecul credea altceva, astfel ca s-a pus sa-l toace temeinic pe Rafa, si nici ca s-a lasat pina a intors scorul la 3-2 in favoarea lui! Asta schimba radical datele problemei si, pentru mine cel putin, il plaseaza pe Tsitsipas in pole position pentru adjudecarea trofeului. In turneul feminin, Serena o intilneste pe japoneza Osaka, si nu cred ca mai are probleme pina la victoria finala, mai ales ca favorita nr 1 si totodata locul 1 mondial (ba si jucind pe teren propriu!), Ashley Barty, a fost eliminata in sferturi de finala de cehoaica K. Muchova, cu 2-1 (1-6, 6-3, 6-2).

Iata programul semifinalelor de miine:- ora 05:00, S. Williamms (SUA) – N. Osaka (Japonia;- 0ra 06:30, J. Brady (SUA) – K. Muchova (Cehia).Tot miine, de la ora 10:30, are loc si prima semifinala din turneul masculin, dintre N. Djokovici (Serbia) si A. Karatsev (Rusia), cealalta semifinala, dintre grecul S. Tsitsipas si rusul D. Medvedev, urmind sa se desfasoare simbata, tot de la 10:30.

Articole Similare

Back to top button